torstai 27. kesäkuuta 2013

Sumuinen aamu Kustavissa

Keskiviikkona 19. kesäkuuta Kustavissa oli kylmähkö aamu. Ainakin kun ottaa huomioon alkukesän lämpötilat noin yleisesti. Mittari näytti aamuvarhaisella vaivaiset +7 astetta. Lähdin töihin kohti Turkua varttia vaille kuusi.

Juhannussillalla Kustavin kirkonkylän jälkeen näkymä oli lähes mykistävä. Aurinko nousi Flaran merenlahden takaa. Oli pakko kurvata seuraavaan ristetykseen ja kääntyä takaisin nappaamaan pari kuvaa.






keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Radio City soi juhannuksena

Juhannuksesta vielä sen verran, että on pakko mainita Radio City. Se nimittäin soi mökin kuistilla lähes tauotta kaksi vuorokautta.


Kanavaa ei ollut mitään syytä vaihtaa, koska sieltä ei tullut ainuttakaan huonoa kappaletta. Sieltä ei myöskään kuulunut kertaakaan Jone Nikulan ääntä. Moinen ylimielinen kurttunaama kun olisi lannistanut fiiliksen välittömästi. Ei myöskään tarvinnut pelätä, että ääneen olisivat päässeet Jukka-Poika tai Jenni Vartiainen.

Pitäisi kai lähettää palautetta Radio Cityyn ja kiittää kanavaa hienosta juhannus-soundtrackista. Kun radioaalloilta kuuluu tauotta hyvää musiikkia kuten Heartin Barracuda, Kissin I Stole Your Love, Rainbowin Tarot Woman tai The Cultin She Sells Sanctuary, ei kanava voi olla huono.

En ole aikaisemmin kuunnellut Radio Cityä noin pitkään. Vaikka biisivalinnoissa oli yllättävänkin hyviä keksintöjä, soivat esimerkiksi Judas Priestin Turbo Lover, Black Sabbathin Heaven And Hell ja Guns N' Rosesin November Rain vähän turhankin usein. Kaikilla edellä mainituilla orketereilla olisi kataloogissaan roppakaupalla muitakin hienoja kappaleita. Tosin niitäkin tuli, mutta enimmäkseen juuri nuo samat.





tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mallikuvausta Ruissalon rannoilla

Kävin alkukesällä Ninan kanssa valokuvaamassa Ruissalossa. Mitäpä sitä hyväksi koettua aluetta turhaan muuksi vaihtamaan.

Olen tuntenut Ninan muutaman vuoden, tapasimme aikoinaan W.A.S.P.:in keikalla. Siellä voi näköjään nähdä muutakin kuin karvapäisiä äijiä.

Fotoiluista on joskus aikaisemminkin ollut juttua, mutta nyt päästiin itse asiaan. Päivä sattui olemaan kelin puolesta vallan erinomainen.

Nina on erittäin valokuvauksellinen nainen ja luonteva mallina. Oli suorastaan runsaudenpula valita blogiin muutama näytekuva.
























maanantai 24. kesäkuuta 2013

Keskikesän juhla 2013

Juhannus vierähti kuvankauniissa merimaisemissa Vepsässä.

Tuo Airiston vesialueella sijaitseva 17 hehtaarin saari on kuulunut käyntikohteisiini kesästä 2006 asti. Turun kaupungin ulkoilupaikka tarjoaa suhteellisen huokeaan hintaan lomamökkejä, telttapaikkakin irtoaa muutamalla killinkillä.

Vepsässä on uusia, kesäkuun alussa käyttöönotettuja mökkejä. Täysin sattumalta sain juuri sellaisen, vaikka luulin varanneeni vahemman hirsimökin.

Maailman kahdeksas ihme oli, etteivät viikkovaraajat olleet vieneet kaikkia mökkejä huhtikuun puoliväliin mennessä, jolloin alkoi mahdollisuus varata irtopäiviä. Luulisi, että juhannusviikko olisi mennyt yhdessä hujauksessa.

Mökki oli todella komea isoine terasseineen. Edellinen asukas oli joko palellut tai sitten tahallaan tällännyt patterit täysille, joten ovet ja ikkunat saivat olla selällään tuntitolkulla ennen kuin sisälle pystyi menemään hikoilematta.

En osaa sanoa paljonko saaressa mahtoi olla sakkia, mutta veikkaisin pari-kolme sataa henkeä. Yhteysalus Lily vetää 196 matkustajaa ja oli lähes täpötäynnä juhannusaaton ensimmäisellä ajovuorolla. Viimeinen laiva Turkuun lähti aattoiltana puoliltaöin.

Onnistunut jussi, josta suuri kiitos kuuluu kaikille asianosaisille, sekä tutuille että tuntemattomille.