lauantai 18. kesäkuuta 2016

Annina Brinkhallin kartanolla

Annina on malleileva nuori nainen Turusta. Hän on muutaman vuoden takainen Seiskan Tähtityttö- ja Miss Down By The Laituri -finalisti, joka tekee toisinaan mallikeikkoja.

Huomasin hänet viime vuonna Facebookista ja pistin viestiä. Kävimme syksyllä kuvaamassa Turussa Ruissalossa ja Linnapuistossa. Pari viikkoa sitten miljöönä toimi Turussa Kakskerran saarella oleva historiallinen Brinkhallin kartano.

Päivän mittaan ilmeni pieniä logistisia ongelmia, joista lopulta selvittiin. Olin nimittäin siinä uskossa, että kuski on varma ja siksi saatoin edellisenä päivänä kumota hieman maljaa. Mutta tietysti tämä peruikin tulonsa - tosin jo aikaisin aamulla, joka oli reilua sinänsä. Seuraavalla kaverilla oli puolestaan auto lainassa. Kolmas kieltäytyi luullakseni pelkkää laiskuuttaan, vaikka on muutaman kerran mankunut päästä mukaan vastaaviin tilaisuuksiin. Eipä tarvitse enää tulla koskaan. 

Annina vaikuttaa varsin tottuneelta kameran edessä oloon, eikä häntä nytkään tarvinnut kuvaustilanteessa pahemmin ohjailla. Brinkhallin alue on minulle tuttu pitkältä ajalta ja kuvauspaikat siten valmiina takaraivossa. Ehkä pientä toistoa pariin aikaisempaan siellä tallennettuun kuvasarjaan saattoi tulla, mutta samapa tuo kun malli on kumminkin eri.4 kommenttia: