lauantai 19. tammikuuta 2019

Ruissalon rannoilla 19. tammikuuta

Iltapäivälehtien ja MTV3:n meteorologin viikon puolivälissä mainostama "lumi-inferno" osoittautui lopulta perin vaatimattomnaksi ainakin siihen nähden kuinka paljon sillä peloteltiin.

Ainakaan Turun seudulla ei keskiviikon ja torstain välisenä yönä tullut lunta siihen malliin, että se olisi haitannut aamulla töihin lähtöä. Maikkarin tähtimeteorologi nimittäin jopa kehoitti jäämään kotiin torstaina, koska olosuhteet olisivat mahdottomat. Mikään varsinainen oraakkeli hänkään ei toki ole, mutta joku tolkku voisi sentään sääennustuksissakin olla.

Turun Ruissalossa oli lauantaina puolenpäivän komea talvinen keli. Autoja oli niin Hevoskarintien-, kasvitieteellisen puutarhan-, Honkapirtin- kuin Saaronniemen parkkipaikallakin valtavasti. Tiedä sitten missä kaikki ihmiset olivat, koska ainakaan Saaronniemessä ja Kolkannokassa ei ollut mainittavaa ruuhkaa.

Kävin Kolkannokassa viimeksi kaksi viikkoa takaperin. Välillä tuntuu, että kuvauskohteet tuppaavat olemaan väkisinkin vähän samoja, mutta mukava siellä on joka tapauksessa ulkoilla. Tällä kertaa keskityin enemmän yksityiskohtiin kuin merimaisemiin tai joutseniin, joita ei kumma kyllä näkynyt ensimmäistäkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti