lauantai 12. tammikuuta 2019

Ruissalossa 12. tammikuuta

Perjantaina 11. tammikuuta oli mitä mahtavin talvikeli. Aurinko paistoi, kunnon lumiharso puissa ja luonto kuin satukirjan sivuilta repäisty. Hinku päästä ulos käppäilemään ja kuvaamaan komeita näkymiä oli suorastaan aivan hillitön. Esteenä vaan oli iltavuoro töissä, joten tällainen nautinto meni sivu suun.

Suurin toivein kurkkasin tänä aamuna ikkunaverhon raosta. Olisi varmaan ollut parempi mennä takaisin peiton alle. Olin nimittäin puolen päivän tienoilla lähdössä ottamaan luontokuvia, mutta kovin innostus laantui nopeasti masentavan maiseman nähtyäni.

Kuvausharrastuksen myötä on tullut tavaksi seurata sääennusteita. Mitenkään sokeasti en niihin luota, koska esimerkiksi hiljattain raivonnut myrskykin tuli vasta vuorokautta myöhemmin kuin meteorologit uhkasivat. Tänäänkin piti kuulemma olla samankaltainen ilma kuin eilen.

Olin ehtinyt sopia Turun Ruissaloon menon jo aiemmin, joten turha sitä oli ruveta perumaan valokuvaussäähän vedoten. Sillä mentiin mitä oli ja Ruissalohan toimii yleensä aina. Tulee ainakin liikuttua.

Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan ulkopuutarha, Kuuvannokka ja Saaronniemi olivat käyntilistalla. Jotain sentään tallentui muistikortillekin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti