tiistai 25. heinäkuuta 2017

Rokkilaulaja rypsipellolla

Pari viikkoa sitten kävin kuvaamassa turkulaisen rokkilaulajan Ansu Aaltolehdon kanssa Nautelankoskella Liedon asemalla. Samaan reissuun oli helppo yhdistää pysähdys rypsipellon reunassa missä lie Liedon perukoilla. Potentiaalisia kuvauspaikkoja oli muutamakin, mutta päädyimme tähän miljööseen helpon autoparkin takia.

Rypsipelto mallikuvausdeana on ollut mielessäni jo monta vuotta. Se konkretisoitui vasta nyt. Tällaiset pellot tuppaavat olemaan parhaassa terässään noin viikon heinäkuussa, sitten homma onkin jo ohi.

Jostain syystä on ollut käsittämättömän vaikeaa saada valokuvamallia tähän mukaan. Luulisi, että moni nainen suurinpiirtein kiljahtelisi onnesta kun noin hieno kuvauspaikka löytyy ja lopputuloksena on ehkä jopa hyviä kuvia. Kumminkin perinteisesti on ollut parempaa tekemistä kuin lähteä fotomallikseni. Syinä esimerkiksi krapula tai sitten vaikkapa eno, kissa tai marsu on juuri sopivasti potkaissut tyhjää. Sitten taas vuoden verran odottelua. Onneksi tuli Ansu ja pelasti.

Fotosession ensimmäinen osa löytyy sivun oikeasta reunasta blogihistoriasta otsikolla Ansu fotomallina Nautelankoskella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti