maanantai 20. huhtikuuta 2020

Kevättä Pikku-Pukin rantapromenadilla

Kuten tarkkasilmäinen blogini vakiolukija Matti Viki Vikström ehti jo lauantai-iltana kertoa, on täältä kadonnut kuvia kuin tuhka tuuleen! Tämä on tapahtunut jossain vaiheessa lauantaita 18. huhtikuuta.

Blogger-palveluntarjoajaan on ilmeisesti tullut jonkinlainen häiriö. Ainakin lähiaikojen postaukset kuten Paimion Vähäjokipolulla ja Pääsiäsireissu osa 2 - Vepsä ovat tällä hetkellä kokonaan kuvien osalta puuttellisia. Mystistä ja erittäin ikävää.

Diiskuneiti-blogia pitävä ja tietotekniikasta paljon ymmärtävä tuttuni Diina-Maria Laakso puolestaan infosi, että eipä auta kuin odottaa. No, jollei Blogger korjaa asiaa, täytyy itse ruveta uudelleen latailemaan kuvia oikeisiin paikkoihin. Harmittaa jo valmiiksi, koska kyseessä on vaativa homma.

Diinan blogi on eri palvelimella ja uteliaat voivat katsoa hänen juttujaan osoitteesta https://diiskuneiti.vaikuttajamedia.fi/

Käväisin tänään Turun Ruissalon Kansapuistossa, josta jatkoin kamera kaulassa viehättävälle Pikku-Pukin rantapromenadille. 

Kevät on edistynyt Turun seudulla oikein mukavasti. Sinivuokkoja bongasin jo 25. maaliskuuta, mutta nyt on valkovuokkojakin alkanut putkahdella sinne tänne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti