lauantai 25. huhtikuuta 2020

Mallikuvausta Hovirinnan rannassa

Viime vuoden elokuussa tarjoutui tilaisuus osallistua fotosessioon, joka pidettiin Kaarinan Hovirinnan uimarannalla helteisen kesäpäivän päätteeksi.

Naapuritalossani asuva tanssija ja harrastajavalokuvaaja Annika Hakala oli kysynyt malliksi ystäväänsä, brasilialaistaustaista Merciaa. Tämän kuullessani olin välittömästi valmis kuin partiopoika. Olin meinaan tiennyt upean Mercian ulkonäöltä jo jonkin aikaa ja miettinyt, että tuossapa vasta hyvä valokuvamalli olisikin!
Hovirinnan rantamiljöö ei ollut minulle muuten tuttu, mutta aivan lähistöllä järjestettävällä Saaristo Open-festivaalilla olen muutaman kerran käynyt.

Ei pidä myöskään unohtaa legendaarista Kaarinan Sikajuhlaa, josta tarkemmin linkissä http://kaislatuuli.blogspot.com/2012/09/kaarinan-sikajuhlat.html

Kuvaustilanteessa oli mielenkiintoista seurata Annikan mallinohjausta ja kameratyöskentelyä. Se poikkesi omastani välillä aika paljonkin. Vähän erilaista näkökulmaa.
Ruutuja kertyi niin paljon, että muistikorttia peratessa tuli suoranainen runsaudenpula. Kuvien julkaiseminen on jäänyt osaltani tähän päivään, mutta naiset pistivät omissa some-kanavissaan heti tuoreeltaan jotain otoksia näytille.

Valitsin tähän viisitoista fotoa. Ei ollut kovin helppo homma, koska Merciasta ei taida huonoja kuvia saadakaan.

Annika ja Mercia ovat molemmat olleet malleinani. Tässä viime syyskuussa Turun Katariinanlaaksossa kuvattua http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/10/annika-ja-mercia-katariinanlaaksossa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti