torstai 6. helmikuuta 2020

Saaronniemessä yhdeksän vuotta sitten

Facebookissa on Muistot-niminen painike, josta näkee kulloisenkin päivän julkaisuja vuosien varrelta. Tänään esille putkahti Talvi 2010-11-kansiostani pari kuvaa tasan yhdeksän vuoden takaa eli 6. helmikuuta 2011. Kuvissa on Turun Ruissalon saaren kärki Saaronniemi.

Sen verran tilanteesta muistan, että olin liikkeellä kaverini Esa Laatta Laaksosen kanssa. Kävelimme Saaronniemen uimarannalta jäätä pitkin Kolkannokan edustalla oleville luodoille. Ilma oli kuin morsian, joka varmaan kuvistakin välittyy.Vaikka en lunta, pakkasta tai jäätä oikein kaipaakaan, johtuen pitkälti työmatkasta naapurikuntaan ja epäluottamuksesta vanhaa autoani kohtaan, tulee näitä kuvia katsellessa väkisinkin mieleen, että on kunnon talvessakin puolensa.

Tämän talven leudossa kelissä helposti unohtuu, että nykyhallituksen vouhottama ilmastonmuutos ei varmasti ilmesty vastedes joka vuosi, vaikka Sanna, Li ja kaverinsa kuinka yrittävät kansalaisia silläkin kurittaa. Tämä nyt sattuu olemaan poikkeus ja samalla helpotus esimerkiksi pientaloasujille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti