maanantai 2. heinäkuuta 2012

Radio Sadasta Radio CityOlen jo monta vuotta ollut sitä mieltä, että turkulainen radioasema Radio Sata soittaa parasta musiikkia, mitä eetteristä löytyy.

Tänä aamuna ajellessani Kustavista Turkuun, ihmettelin kun Sadan taajuudella 105,5 MHz mainostettiin Radio Cityä. Vilkaisu nettiin selvittää, että kesäkuun 11. päivä Radio Sadan päivät ovat päättyneet ja tilalla tosiaankin on Radio City Turku. http://fi.wikipedia.org/wiki/Radio_Sata

Oli miten oli, aamuisen perusteella samalla taajuudella jatkuu mainio musiikkilinja, vaikka kanavan nimi onkin vaihtunut. Esimerkkinä vaikkapa kolmen hienon kappaleen putki; Michael Monroen All You Need, Creamin White Room ja Acceptin Midnight Mover. Tuntuu aivan kuin itse olisi tiskijukkana kun näin hyvä musiikki soi!


 Tämä mies ei juonna minun radiossani muutamaa sekuntia pitempään.

Noin ylipäätään radiota tulee kuunneltua todella vähän. Mutta jos, niin kavava on joko Radio Sata (nyt siis Radio City) tai Suomipop. Mitään Radio Rockin vastenmielisiä elvistelijöitä tyyliin Jussi69, tai vielä vähemmän Jone Nikula, en halua kuulla. Päivä kun on vähemmästäkin pilalla.

Ei auta kuin toivoa, ettei Nikula ole tässä nyky-Radio Cityssä mukana. Nimittäin sen jälkeen sekin kanava olisi osaltani hyvin äkkiä historiaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti