maanantai 23. heinäkuuta 2012

Boreen tutustumassa


Kun Bore pari vuotta sitten syksyllä tuotiin Aurajoen itärannalle, en ollut järin innostunut ajatuksesta. Möhkelemäinen laiva peitti kokonaan jokinäköalan etupihaltani. Lisäksi harmitti siihen kaavailtu ravintola- ja hotellitoiminta. Sen myötä alkava auto- ja asiakasralli eivät kuulostaneet hyvältä melkein naapurissa.

Kun asiaa aikansa palloiteltiin, löytyi laivalle vihdoin parempi paikka toiselta puolelta jokea. Nyt se on lähellä Viking Linen terminaalia, Forum Marinumin edessä. Sopivampi sijainti Borelle kuin Valkoisen talon vierusta itärannalla.

Varsinainen Boressa käynnin syy oli nälän karkoitus. Se onnistukin buffetlounaalla varsin hyvin. Ravintolan anti oli kuin tavallista kotiruokaa ilman mitään hienosäätöjä. Hinta oli muistaakseni 9,20 euroa. Tarjolla oli montaa eri sorttia ruokaa. Kaikkea kampelasta jauhelihapihveihin.


Työmiehen lounas...

Ennen ruokailua ehdin hieman kierrellä pitkin laivaa. Yökerho näytti nostalgiselta, kuten muutkin sisätilat. Voin kuvitella, millainen meno siellä on ollut 60- ja 70-luvuilla, jolloin ruotsinristeilyt olivat vielä uutta ja ihmeellistä.


Boren historiaa http://www.msborea.fi/www/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti