keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Mona Hahdenniemen helteessä

Viime viikolla kalenterissani oli kaksi eri mallikuvausfotosessiota Turun seudulla. Joskus on kuukausi tai parikin, ettei sillä saralla tapahdu yhtään mitään ja sitten yhtäkkiä kamera laulaakin peräkkäisinä päivänä.

Harrastajamalli Monan kanssa kävimme loppuviikosta Raision Hahdenniemessä. Alue on tunnettu venesatamastaan, joka ehkä hieman yllättäen on Suomen suurimpia. Vastapäätä sitä on Turun Pernon telakka, jossa rakennetaan jättimäisiä risteilyaluksia Karibianmerelle ja varmaan vähän muuallekin.

Päivä oli helteinen ja Hahdenniemen rannalla jonkun verran ihmisiä. Ihme kyllä kukaan ei vahdannut sen kummemmin tekemisiämme. Sellaistakin meinaan välillä tapahtuu. Eräs nainen höpötti kännykkäänsä jopa niin tarmokkaasti, että tuskin huomasi meitä melkein vieressään.

Kuvista tuli mielestäni hyviä ja väritkin ovat vallan kohdillaan. Hahdenniemessä mietin mahtavatko fotot palaa puhki kun on niin kirkasta, mutta ei ainakaan pahemmin ylivalotusta tullut. Monalle kiitos jälleen.Edellistä kuvasettiä Monan kanssa voi katsella linkistä http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/06/mona-mallina-viheriaisissa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti