lauantai 25. helmikuuta 2012

Karjurock 2012Uudenkaupungin Lokalahden Nopperlan kylässä järjestettävä Karjurock julkisti tällä viikolla tulevan kesän esiintyjiään. Pellonlaidalla tuotantoaan muutaman tuhannen ihmisen yleisölle soittavat ainakin Lauri Tähkä, Klamydia, Lordi, Matti Nykänen, Muska Babitzin, Jukka Poika & Soul Explosion Band, Apulanta ja Kilpi. Listaan tulee varmaan vielä lisäyksiä.


Kilpi

Karjurock on muutamassa vuodessa kohonnut tunnetuksi festariksi Lounais-Suomessa. Maatilan pihapiirissä järjestestettävä tapahtuma on logistisesti ehkä hieman korvessa, mutta toimivat autoyhteydet sinne silti on. Uudestakapungista, Turusta tai vaikka Kustavista ei ole Nopperlaan ylivoimainen matka. Veikkaan, että nykyään porukkaa tulee Karjurockiin huomattavasti kauempaakin.

Itse olen käynyt Karjurockissa kaksi kertaa, vuosina 2010 ja 2011. Paikan viihtyvyyteen, järjestelyihin ja esiintyjiin nähden hiukan harmittaa, etten tehnyt sitä jo aikaisemmin. Ellei mitään ihmeitä tapahdu, ensi kesänäkin vierailuni Karjurockiin on saletti. Samaa suosittelen muillekin, vaikka festarin nimi ja jotkut esiintyjät mahdollisesti vähän arveluttavatkin.


Apulanta

Karjurock 2010:n tunnelmista voi lukea täältä http://www.sue.fi/2010/07/karjurock/

Viime kesän fiiliksiä löytyy puolestaan tästä http://kaislatuuli.blogspot.com/2011/07/karjurock-lokalahdella.html


Matti Nykänen

Seiskan toimittajana ja Matti Nykäsen kaverinina paremmin tunnettu Kai Merilä on hänkin rokkimiehiä. Merilä oli Karjurockin lauteilla viime vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti