keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Nelosen MatkaoppaatNelosen suositun Matkaoppaat -sarjan uusi tuotantokausi on kuvattu Bulgarian Sunny Beachilla. Lähinnä nuorison ryyppäyspaikkana tunnettu Sunny Beach vaikuttaa television välityksellä suunnilleen samanlaiselta kuin vaikka Kanariansaarten kaupungit. Itse ohjelma ei vaan ole lähtenyt lentoon kuten aikaisempien tuotantokausien jaksot, jotka oli kuvattu Turkin Alanyassa.Deturin Alanyan matkaoppaita


Alanyassa oli hienot maisemat ja mielenkiintoiset matkaoppaat. Tuntuu, että Sunny Beachin Alma Toursin henkilöstöstä puuttuvat sellaiset persoonallisuudet kuin Deturilla oli Turkissa. Missä on uusi Tamer, missä on uusi Erja? Sunny Beachin maisematkaan eivät silmiä pahemmin hivele, eikä edes ruotsalaisia panna halvalla. Vaikuttaa siltä kuin jaksot toisensa jälkeen polkisivat paikallaan ilman minkäänlaista toimintaa.


Tamer / Detur


Jotain mielenkiintoista sentään näytettiin tällä viikolla, kun kaunotarkaksikko Nina ja Ansku (jos muistan nimet oikein) hyppäsivät tandembenjihypyn ja olivat muutenkin reippaampia kuin sarjan koko viikon jaksojen henkilöt yhteensä. Harmi, ettei naisten iltaelämää näytetty sen enempää - tai ehkä sensuuri iski.


Erja / Detur


Olen seurannut uusia jaksoja toista viikkoa, eikä tämä tuotantokausi ole toistaiseksi toiminut. Pikakelaukseksi menee helposti kun digiboksilta katselee. Harmi homma, koska Turkin jaksojen jälkeen odotin tältä vähän enemmän. No, ehkä se siitä vielä lähtee.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Matkaoppaat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti