perjantai 2. syyskuuta 2022

Sandra ja auringonkukat

Viime viikolla peräänkuulutin eräällä sosiaalisen median kanavalla auringonkukkapeltoa Turun lähistöltä. Vastauksia tulikin mukavasti. Jopa Halikkoa ehdotettiin, mutta Salon seudulle saakka ajelu oli poissuljettua. 

Piikkiön Tuorlasta löytyi komea kukkapelto. Se ei näy Vanhalle ykköstielle, vaan on pari sataa metriä sivussa alueen rakennusten takana. 

Tuorlan pellon tiesi myös fotomalliksi tullut turkulainen Sandra. Sattumoisin hän oli juuri edellisenä ehtoona ollut Piikkiössä kuvausreissulla, mutta ei ollut moksiskaan uusinnasta. 
En ollut aiemmin käynyt Tuorlan tiluksilla näin laajalti. Aluehan on valtava. Nykyään siellä toimii Ammattiopisto Livia. Täytyy tässä syksyllä mennä katselemaan paikkoja vähän tarkemmin. 

Lähdimme Turusta iltakuuden aikoihin. Starttia varjosti sade, jonka tuumailin olevan ohimenevää laatua. Ja näin myös oli. Kaarinan ja Piikkiön puolella ei satanut lainkaan, mutta toisaalta auringostakaan ei ollut tietoa. Näillä mentiin ja mielestäni lopputulos toimii. 

En huomannut kysyä paljonko Sandralla on aiempaa mallikokemusta, mutta todella luonteva hän oli kameran edessä. Otin jälleen varmaan satoja fotoja, joista karsimisen jälkeenkin jäi monta hyvää ruutua. Tässä kymmenen poimintaa. Tapasin Sandran ensimmäisen kerran viime vuoden kesäkuussa Ruissalon Saaronniemessä. Aiheesta tarkemmin blogijutussa http://kaislatuuli.blogspot.com/2021/07/sofia-ruissalossa-osa-3.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti