tiistai 13. heinäkuuta 2021

Sofia Ruissalossa osa 3

Sofia Ruissalossa-sarja on edennyt kolmanteen ja viimeiseen osaansa. Kesäkuiselta kuvausreissulta Turun Ruissaloon kertyi valtavasti materiaalia ja näin kauan meni ennen kuin sain blogijutut kasaan.    

Brasilialaistaustainen Sofia osoittautui yhdeksi parhaista malleista kautta aikojen. Vaikka tapasimme viime vuonnakin, oli nyt jotenkin vapautuneempi fiilis ja kuvasaldo sen mukainen. 

Aiemmat jutut linkeissä https://kaislatuuli.blogspot.com/2021/06/sofia-ruissalossa-osa-1.html ja https://kaislatuuli.blogspot.com/2021/06/sofia-ruissalossa-osa-2.html?m=0
Ruissalossa sijaitsevasta Turun yliopiston kasvititeellisesta puutarhasta suuntasimme saaren kärkeen Saaronniemeen. Sofialla nimittäin pirisi kännykkä ja alkoi kuulua vallan merkillistä kieltä, josta en ymmärtänyt hölkäsen pöläystä. 

Kieli oli portugalia ja toisessa päässä brasilialainen Debora, joka kutsui meidät osallistumaan parhaillaan käynnissä olevaan fotosessioon. United Artist ry:n monitoiminainen Annika Hakala oli Saaronniemessä kuvaamassa Deboran ja Sandran kanssa. 

Tässä vaiheessa iltaa aurinko oli jo painumassa mailleen. Annikan mielestä auringonlasku, niin sanottu kultainen hetki, on paras kuvausvalo. Hänen ohjaillessa malleja napsin fotoja sieltä täältä ja joukkoon osui muutama making of-kuvakin. 

Debora ja Sandra osoittautuivat hekin erinomaisiksi malleiksi. Fotoista onkin tullut hyvää palautetta ja kieltämättä etenkin hiusten heilautukset meressä onnistuivat hienosti. 
1 kommentti:

  1. No jopa oli tyttötrio ja hiusheilautukset hienoja!
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista