lauantai 12. kesäkuuta 2021

Sofia Ruissalossa osa 1

Viime torstaina oli komea helteinen kesäpäivä, jonka päätteeksi suuntasin Turun Ruissaloon kuvaamaan naapuritalossa asuvan Sofian kanssa. 

Tutustuin Sofiaan viime vuoden keväällä. Ulkomaalaistaustainen kaunotar poseerasi kameralle kuin ammattilainen ensitapaamisellamme Turun Ilkanrinteessä. Tarkemmin linkissä http://kaislatuuli.blogspot.com/2020/05/mallifotoilua-ilkanrinteessa.html

Huomasin taannoin, että Keski-Euroopassa kuluneen vuoden viettänyt Sofia oli palannut Turkuun. Pistin viestiä jos kiinnostaisi tulla kameran eteen. 

Ruissalossa otetuista kuvista tuli mielestäni ällistyttävän hyviä. Sadoista ruuduista karsin reilusti pois, mutta runsaudenpula jäi lopuistakin. Pakko jakaa blogijuttu kahteen osaan.


Harvemmin mallilta itseltään tulee näin hyviä ideoita kuin Sofialta nyt. Ruissalon kasvititeellisen puutarhan alueella sijaitseva koivikko olisi mennyt muuten ohi, mutta laskevan auringon valo, ns. kultainen hetki, kiinnitti hänen huomionsa. Miljöö oli loistava, mallista puhumattakaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti