keskiviikko 23. kesäkuuta 2021

Sofia Ruissalossa osa 2

Kuten otsikostakin voi päätellä, tämä blogikirjoitus on jatkoa edellisviikolla julkaisemalleni Sofia Ruissalossa osa 1:lle. Sofia osoittautui niin päteväksi malliksi, että hyviä kuvia kertyi valtavasti. 

Olimme kesäkuun toisella viikolla Turun Yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa, joka myös Ruissalon kasvititeellisenä puutarhana tunnetaan. Alkupään fotoja täällä http://kaislatuuli.blogspot.com/2021/06/sofia-ruissalossa-osa-1.html

Sofialla oli hyviä kuvausideoita. Yksi niistä oli tämä voikukkapellolle heittäytyminen. Vielä päivää paria aiemmin keltaisena hohkanneet kasvit olivat kokeneet metamorfoosin ja muuttuneet valkoiseksi haperoksi. Toimivat kumminkin tässä vallan mainiosti. 


Kasvititeellisen puutarhan alue on suosittua kuvausseutua. Monen hehtaarin alueelta löytyy vaikka millaista miljöötä. En kuitenkaan halunnut kuviin samaa punaista puusiltaa, lummelampia tai patsaita kuten usein näkee. 

Kuvista ei olisi varmaan tullut lähellekään yhtä onnistuneita, ellei Sofia olisi ollut näin aktiivinen. En ehtinyt kissaakaan sanoa, kun hän oli jo erään patsaan päällä istumassa uusi kuvausvaate yllään! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti