maanantai 5. lokakuuta 2020

Auringonlasku Saaronniemessä 27. syyskuuta

Sunnuntaina 27. syyskuuta kävin tapani mukaan Turun Ruissalon saarella ajelulla ja pienellä kävelylenkillä. 

Kello sattui olemaan sen verran paljon, että Saaronniemen rannoilla kävellessäni aurinko rupesi menemään mailleen. Tyynenä syysehtoona kun ei ollut kiire mihinkään, jäin odottelemaan millainen auringonlasku mahtaakaan tulla. Ja se kannatti, tuli meinaan aika komea.
Vieraskielisestä puheesta ja parkkipaikalla olleista autoista päättelin, että ilmeisesti latvialaisporukka oli Kolkannokan rannalla kalastamassa. Eräs kaveri sattui olemaan juuri sopivasti hollilla rantakivillä, joten annoin kameran laulaa. Tuloksena on mielestäni erinomainen siluettikuva, jossa mies on juuri napannut kalan, joka sätkii siiman päässä. 


Lähetin foton Turun Sanomiin, jossa se julkaistiin Lukijan kuva-palstalla viime viikolla. Tällä kertaa peräti kolmelta työkaveriltakin tuli palautetta. Yleensä vastaavassa tilanteessa ehkä yksi muistuttaa asiasta.

Kerran ennen aamuvuoron alkua selasin Turun Sanomia taukotilan pöydässä. Huomatessani kuvani julkaistun päivän lehdessä, sanoin spontaanisti "Ovat näköjään julkaisseet kuvani tänään""No mitä siitä sitten?", kuului tympeä vastaus vierestä. Niin, eipä kai oikeastaan yhtään mitään. En ole tämän jälkeen lehden sisältöä tuossa huoneessa pahemmin kommentoinut.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti