perjantai 12. toukokuuta 2017

Pikku-Pukin promenadilla 10. toukokuuta

Kun töissä on iltavuoroviikko, ei pahemmin tule rampattua arkena luonnon helmassa. Keskiviikko sattui olemaan poikkeus, sillä olin liikkeellä ja asioita hoitelemassa jo aamuseitsemästä lähtien.

Turun Ruissalo on takuuvarma paikka tehdä kävelylenkki joko kameran kanssa tai ilman. Yleensä tosin en liiku kuin kameran kera. Sääli, mikäli tallennusvehje olisi jäänyt keittiön pöydälle pölyä keräämään - keli oli nimittäin varsin hyvä puolenpäivän tienoilla Pikku-Pukin rantapromenadilla. Se on kevyen liikenteen väylä aivan meren rannassa lähellä Ruissalon Kansanpuistoa, joka puolestaan tunnetaan Ruisrockin pitopaikkana.


Pikku-Pukin promenadin varrella on legendaarinen pinkin värinen uimahuone, joka on ikuistettu varmasti tuhansiin valokuviin. Hämmästyksekseni huomasin, että aivan naapuriin rakennetaan toista koppia. Tiedä sitten mikä lautakunta on moiseen luvan antanut. Luulisi, ettei tällaiseen paikkaan kovin helposti saa rakentaa yhtään mitään.
Viime toukokuuhun verrattuna kevät on reilusti myöhässä. Lenkki osui sikäli hyvään saumaan, että iltapäivällä satoikin taas vaihteeksi lunta. Sitä tuli illan päälle niin reippaasti, että maa oli vielä seuraavana aamunakin osin valkoinen.

1 kommentti:

  1. Rahalla saa Turussa rakentaa mitä vaan, mihin vaan! Tuleekohan tuohon koppiin saunakin?
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista