lauantai 29. lokakuuta 2016

Heponiemi 23. lokakuuta

Sunnuntaina 23. lokakuuta käväisin Kustavissa. Toimitettuani tärkeimmät asiat, oli aika suunnata pienelle kuntakierrokselle. Reitti kulki Viherlahden kautta Parattulaan ja Heponiemeen.

Viherlahtelaisrannalla ollessani huomasin, että vesi oli todella matalalla. Kuivuneet levät osoittivat karulla tavalla meriveden normaalikorkeuden.

Jonkun kerran olen mennyt kyseiseltä rannalta vastapäiseen saareen illanviettoon. Tällä erää venematka olisi ollut hieman erilainen, sillä valtava karikko pikotti merestä kuin jättimäinen valaanselkä.Yhdeksi merellisen Kustavin hienoimmista paikoista rankkaan Heponiemen. Sieltä lähtee yhteysalus nykyään Paraisiin kuuluvaan Iniöön. Mikä Heponiemestä mielestäni tekee erityisen, on komea rantakallio sekä siellä jököttävät loisto ja kummeli. Oikeastaan tuon merellisemmäksi ei enää paljon voi mennä.

Ilma ei ollut järin valokuvaajaystävällinen, mutta aina ei voi voittaa. Heponiemi on vuodenajasta riippumatta aina komea paikka.2 kommenttia:

  1. Tämä olikin ihan uusi paikka mulle. Täytyykin joskus hypätä isännän jousille kun taas lähtee Kustaviin kalaan ja käydä tsekkaamassa tää paikka.

    VastaaPoista