sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Margaretaan tutustumassa

Turun Hirvensalossa sijaitseva Kesäkoti Margareta on pitkään ollut nimenä tuttu, mutta silti tuntematon alue allekirjoittaneelle. Asiaan tuli muutos muutama viikko takaperin, jolloin tuli tilaisuus käydä katsomassa paikkoja entisen naapurini Pipsan opastuksella.

Pipsa kierrätti minua pitkin poikin nykyään SF-Caravan Turku ry:n omistamia tiluksia. Alue oli paljon isompi kuin kuvittelin, mutta hehtaarimäärä jäi epäselväksi.  

Margaretassa on paljon mukavan näköisiä pikkumökkejä ja rivitalo sekä päärakennus ja tanssisali. Asuntovaunupaikkoja en laskenut, mutta paljon niitäkin on. En lainkaan ihmettele, että täällä viihdytään varsinkin kesällä.  
Alkukesäisenä arkipäivänä ihmisiä ei pahemmin ollut paikalla. Muutama pikkusälli juoksenteli rannalla ja jokunen karavaanari hääräsi asumustensa parissa. 

Jossain määrin Margareta muistuttaa ammattiosastoni PAU:n Varsinais-Suomen osasto ry:n Kesäkoti Mäntyniemeä, ollen tosin mittaluokaltaan huomattavasi suurempi kuin niin ikään Hirvensalossa sijaitseva Mäntyniemi. 

Tällaiset paikat ovat yleensä oikein viihtyisiä. Täytyy poiketa kesän mittaan toistekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti