lauantai 2. lokakuuta 2021

Elina Maskun Rivieralla

Pari viikkoa sitten olin Maskun Rivieralla kuvaamassa Elinan kanssa. Hän on uusi tuttavuus, joka tuli vastaan Facebookin kaveriehdotuksissa. 

Elinalla oli naamakirjassa jonkun verran julkisia kuvia. Huomasin oitis, ettei kyseessä olleet selfiet tai sunnuntaikuvaajan aikaansaannokset, vaan selvästi mallina oli oltu ennenkin. Ei muuta kuin viestiä menemään ja pian jo tapasimmekin Maskussa. 

Alunperin suunnittelin miljööksi erästä paikkaa Ruissalossa. Onneksi huomasin samalle päivämäärälle ilmoitetut Ruissalojuoksut, joten saarelle ei kannattanut silloin mennä. Maskun hiekkakuopat tuli mieleen kätevän sijaintinsa takia. 

Olin pitkään miettinyt miekkaa tehosteeksi kuviin. Sainkin peräti kolme erimittaista kabukia lainaksi tuttavalta. Yksi sattuikin olemaan juuri sopiva, kun taas toinen oli liian pitkä ja kolmas turhan nysä. 

Elina osoittautui aivan upeaksi malliksi niin kuin ennakkokuvien perusteella arvenlinkin. Toivottavasti ehtisimme ottaa ruskakuvia tässä joku viikonloppu ennen kuin lehdet tippuvat puista.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti