lauantai 19. joulukuuta 2020

Katariinanlaaksossa joulun alla

Katariinanlaakso on Turun ja Kaarinan rajalla sijaitseva 17 hehtaarin luonnonsuojelualue. Siellä mutkittelee luontopolkuja ja ulkoilijoita riittää vuodenajasta riippumatta.

Lauantaina 18. joulukuuta käväisin shoppailemassa melko lähellä Katariinanlaaksoa, Kaarinan Piispanristillä. Sen jälkeen olikin oiva tilaisuus koukata luontopolun kautta ennen ostoskassin purkamista kotona.

Oli vaan vähän siinä ja siinä viitsikö saviselle polulle lähteä. Kukkasumutesade harmitti, mutta kun tänne asti olin tullut, niin ei muuta kuin ulos autosta ja metsän siimekseen. 
Porukkaa oli jonkun verran liikkeellä. Kukaan tuskin kaipailee joulun alla tällaista vesikeliä, mutta tosiaalta ainakaan minä en ole suuri pakkasenkaan ystävä. Toki pikku lumipeite kaunistaisi maisemaa kummasti. 

Lievähköstä sateesta huolimatta kannoin uutterasti kameraa kaulassa. Mikään valokuvauskeli ei tosiaankaan ollut. Loppujen lopuksi sain aika monta mukiinmenevää otosta. 

Yritin kovasti kuvata oravia, joita bongasin viisi kappaletta kahdesta eri paikasta. Onnistuin saamaan niistä vain pari kohtalaista kuvaa. Loput olivat epätarkkoja huonon valon ja alati liikkuvien kohteiden takia. Sorsien suhteen kävi parempi säkä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti