lauantai 14. syyskuuta 2019

Auringonlasku Saaronniemessä 13. syyskuuta

Eilen oli perjantai 13. päivä, joka tunnetaan yleisesti epäonnen päivänä. Minulle se ei sen suurempaa haittaa kai tuottanut, koska tasaista stressiä on podettu jo parisen viikkoa työnantajan suunnitelman takia, jonka mukaan palkkamme tippuisi 30-50 prosenttia ja kaikki muutkin edut kuten lomat ja työterveydenhuolto huononisivat tuntuvasti uuden työehtosopimuksen myötä.

Pääministeri Antti Rinne (sd) ennätti eilen Iltalehdessä kommentoimaan Postin muuttuvaa tilannetta muun muassa siten, että "Postinjakajat voisivat koputella ovelle ja kysyä onko kaikki hyvin ja haluatko maitoa?". Itse työskentelen pakettilajittelussa, josta koko soppa sai alkunsa, mutta äkkiäkös tällainen laajenee jakeluunkin.

Eilen kävi myös ilmi, että omistajaoikeusministeri Sirpa Paatero (sd) on Iltasanomien Taloussanomien mukaan jo kesällä antanut siunauksensa Postin palkanalennuksille, vaikka syyskuun alussa ehdottikin aikalisää asian käsittelylle! Surullinen tilanne minulle ja varmaan kaikille työkavereilleni.

Huonojen fiilisten saattelemana päädyin eilen Turun Ruissalon Saaroniemeen. Sain tilapäisen rauhan katsellessani värikästä auringonlaskua. Onneksi kamera oli mukana ja ehdin tallentaa vain noin vartin verran kestäneet näkymät.

Sattumalta bongasin Saaronniemen "merihirviönkin", joka oli parkkeeranut ruhonsa hiekkarannalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti