torstai 8. elokuuta 2019

Kaunotar kylpylän koivikossa

Turkulainen Eve on uusi tuttavuus. Tapasimme kaverin kautta Vepsän saarella muutama viikko sitten. Hän oli kuullut valokuvausharrastuksestani ja kyseli jos voisin ottaa hänestä mallikuvia. No, mikä ettei.

Toimeen päästiin pari viikkoa Vepsä-keskustelun jälkeen. Kuvauspaikka ei tosin ollut Vepsässä, vaan Ruissalon kylpylähotellin koivupuistikko. Mietin sitä jo viime kesänä sopivaksi kuvausmiljööksi, ja oli hilkulla, ettei tullut käytettyäkin.

Jos kaikki mallit olisivat yhtä luontevia kuin Eve, maailma varmaan hukkuisi hyviin kuviin. Etenkin vielä kun hän oli ensikertalainen kameran edessä.

Otin tapani mukaan jälleen reilusti ruutuja. Muistikorttia selatessa tuli suorastaan runsaudenpula. Niin paljon hyviä kuvia, osa vallan loistavia. Toki tämä on vaan subjektiivinen näkemykseni, paha kirjoittaa jonkun muun puolesta. Tunnettuahan on näinä Facebook-aikoina, että mikäli kuvaajan persoona ei miellytä katsojaa, ovat kuvatkin siinä tapauksessa automaattisesti kehnoja.

Eve-fotoja tuli lisääkin eri lokaatiosta Ruissalon toiselta puolen, mutta yhteen blogipostaukseen liitettynä siinä olisi liian paljon. Niinpä teen lähiaikoina uuden koosteen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti