tiistai 20. elokuuta 2019

Henna Ruissalon rantakalliolla

Viihdelehdistöstä tuttu tanssija, malli ja missiemo Henna Peltonen oli juhannuksen jälkeen käymässä Turussa ja otti yhteyttä jos kävisimme jossain kuvaamassa. Asiahan oli sillä selvä ja suuntana mikäpä muukaan kuin kaupungin helmi, aina takuuvarma Ruissalo.

Hennan luotsaaman ja tänä vuonna kolmatta kertaa järjestetyn Miss Eloweena-kauneuskilpailun alkukiertue oli noihin aikoihin saatu juuri päätökseen. Nyt loppukesästä kirkkaimman kruunun kutreilleen sai Tiia Aalto. Oma suosikkini Jutta Hongisto ei valitettavasti sijoittunut, mutta viime vuonna upein kaunotar Jenna Toppari voitti kuten silloin uumoilinkin.

Miss Eloweena-kisasta ja kiertueesta on loppuvuodesta tulossa televisiosarja. Henna taisi mainita kanavankin, mutta en sitä enää tähän hätään muista.

Olen ottanut Hennasta sen verran monta kertaa kuvia, ettei kuvaustilanteessa paljon tarvitse miettiä miten homma menee. Aivan täydellinen malli!

Muistikortille kertyi jälleen satoja ruutuja, joista yritin tähän valita parhaimmistoa. Henna on omilla some-kanavillaan jo aiemmin jotain julkaissutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti