perjantai 15. helmikuuta 2019

Egyptin matka osa 4 - Seastar Restaurant

Lomaviikon pari ensimmäistä ehtoota Siva Hurghada Beach-hotellissa tuli ihmeteltyä drinkkien laimeutta. Vaikka kuinka yritti päästä pienehköön huppeliin, tuntui se olevan kiven takana. All inclusive-hotelleissa ruuat ja juomat sisältyvät matkan hintaan, joten olettaa sopisi, että juomissakin olisi jotain potkua.


All inclusive, kaverien kesken "allu" vaan, kangerteli aluksi juomien suhteen pahasti. Hotellin suuressa ala-aulassa riitti kyllä tarjoilijoita vaikka jokaiselle jakaa. Seurasimme iltaesityksenä käsittämättömän elastista nuorta naista, joka väänteli kehoaan aivan kuin kuminauhaa.

Vodkasoodani tuotiin pöytään jostain syystä eri laseissa. Tuolloin huomasin, että viinaahan oli vain pieni vaivainen liru! Eipä ihme jos drinkkejä sai imuroida litratolkulla, eikä tuntunut juuri missään.

En alkuun tajunnut, että tarjoilijoita piti voidella muutaman euron tipeillä. Kun joku tämän oivalsi, alkoi homma pelata aivan toiseen malliin. Tuosta ehtoosta lähtien ei enää tarvinnut valitella paukkujen tehottomuutta!


Tein tällä lomareissulla henkilökohtaisen ennätyksen hotellialueella olemisessa. Yleensä tulee rampattua melkein päivittäin retkillä ja käytyä hotellissa lähinnä vain nukkumassa. Nyt vierähti peräti kolme vuorokautta ison hotellialueen sisuksissa.

Varmasti suurin syy muutaman hehtaarin alueella viihtymiseeni oli Seastar Restaurant eli "ranta-allu". Kymmenestä viiteen auki ollut kuppila oli viihtyisä ja maisemallisesti hotellin kuudesta baarista paras. Myös tarjoilu pelasi moitteettomasti.

Drinkkien imuroinnin lomassa saattoi käydä vaikka kalapedikyyrissä. Se on hoito, jossa pienet hampaattomat kalat näykkivät altaaseen upotettujen jalkojen kuollutta ihosolukkoa. Toiminto kutittaa aluksi aivan tajuttomasti, mutta siihen tottuu pian.


Seastar Restaurantista oli mahdollisuus pulahtaa kahlaamaan Punaiseenmereen, joka hotellin rannasta käsin oli hyvin matala.
1 kommentti: