torstai 28. syyskuuta 2017

Maria mallina Saaronniemessä

Vastasin loppukesästä turkulaisen harrastajamallin Marian kuvaajahakuilmoitukseen Facebookin mallit ja valokuvaajat -ryhmässä. Viestittelimme ja sovimme, että lähitulevaisuudessa pistetään kamera laulamaan. Viime viikolla näin sitten tapahtuikin.

Tapasin Marian Turun Ruissalon Saaronniemen parkkipaikalla. Olin reilusti sovittua aikaisemmin paikalla ja ehdin jo murehtia, että onpa täällä heikko valo. Muutama tippa vettäkin tuli yhdessä vaiheessa alas. Hieman pääsi jo epätoivo hiipimään.

Kun Maria porhalsi autollaan paikalle, ilmestyi taivaalta välittömästi valkeus ja auringonpaiste. Kaunis ja reipas nuori nainen teki säänhaltijan lisäksi minuunkin aikamoisen vaikutuksen. Ottaen huomioon ettemme olleet aiemmin tavanneet, oli hän heti kuin vanha tuttu.

Marian poseeraus oli kuin ammattilaisella; uskaltaisin väittää jopa paljon luontevampaa. En lainkaan ihmettele, että viime aikoina hänen kuviaan on näkynyt paljon netin valokuvausryhmissä. Kysyntää on varmasti.

Eipä voi muuta kuin olla tyytyväinen kuvasaldoon. Esittelykelpoisia otoksia tuli nyt ehkä normaalia enemmän.1 kommentti:

  1. Onpa vain makia ja hyvin jumpattu leidi löytynyt malliksi.
    Eipä voi muuta tokaista ...

    VastaaPoista