torstai 14. syyskuuta 2017

Mallikuvausta Raisiossa osa 2 - Myllypadolla

Viime vuoden lokakuussa Turun Sanomien Luonto Plus -ohjelmassa oli juttua Raisionjoen padoista. En ollut aikaisemmin tutustunut aiheeseen ollenkaan, mutta jakson nähtyäni piti oikein käydä paikan päällä katsomassa.

Samalla reissulla juolahti mieleen, että etenkin Myllypato olisi potentiaalinen mallikuvauspaikka. Vajaata vuotta myöhemmin homma sitten toteutuikin turkulaisen harrastajamallin Helin kanssa.

Melko lähellä tätä Raision Haunisten kaupunginosassa sijaitsevaa patoa on valtava Mylly -ostoskeskus. Liekö se peräti saanut nimensä tästä? Näin voisi ainakin veikata.

Koska en ole koskaan ollut mikään varsinainen trapetsitaiteilija, pysyttelin kuvatessa tukevalla maalla tai padon alkupäässä. Olisi ollut perin ikävää tippua vaikka pää edellä alas.

Helillä ei ollut vaikeuksia poseerata ja liikkua padolla, mutta tietysti piti olla varovainen. Betoniliuska oli kumminkin melko leveä, eikä tuultakaan ollut nimeksikään.

Kuvista tuli hyvin paljon erityyppisiä kuin päivää aikaisemmin otetut edellisen blogijutun Tapion alttari -fotot. Mutta se oli tarkoituskin. 1 kommentti: