tiistai 4. toukokuuta 2021

Tanja ja autiotalo

Vuosi sitten vapun tienoilla olin autoilemassa Turun saarilla. Vastaan tuli komea autiotalo. Eräs tuttuni osasi kertoa sen historiasta kun ihmettelin miten noin komea rakennus on voitu jättää rappiolle.  

Talon tarkkaa sijaintia en viitsi paljastaa, ettei joku innokas tonttivalvoja pahoita siitäkin mieltään kuten visiitistäni Raision Kukonpäähän viime tammikuussa. Minkäänlaista kieltomerkkiä en ole sieltä vieläkään löytänyt. 

Toisen tuttuni mukaan autiotalossa olisi kuvattu elokuvaa, jossa on mukana itse Vesa-Matti Loiri. Kuulostaa oudolta, koska ulkoapäin vaikuttaa, ettei sisällä ole käyty vuosikymmeniin. Hänen mukaansa filmaus on kumminkin tapahtunut lähimenneisyydessä. 

Talon nähtyäni juolahti mieleen, että tässä voisi olla hyvä miljöö mallikuvaukselle. Muutama viikko sitten kysyin turkulaiselta fitness-malli-laulajalta Tanja Tanita Sundellilta jos hän lähtisi mukaan. 

Tanjalla oli jälleen poseeraus erinomaisesti hallussa. Eipä paljon tarvinnut ohjailla suuntaan eikä toiseen.

Ehdimme jo suunnitella kesäkuviakin, joita toivon mukaan pääsisi ottamaan pian jahka kelit tästä lämpenisivät. Tätä kirjoittaessani on huomiselle luvattu sadetta ja + 5 astetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti