lauantai 12. elokuuta 2017

Mirva-Mari Ruissalon kesässä

Keskikesällä ilmoittelin mallinhakua Facebookissa TFCD Valokuvaajat & mallit -ryhmässä. Vastauksia tuli vaivaiset kaksi. Toinen ei kiinnostanut minua lainkaan, mutta turkulaiselle Mirva-Marille vastastin välittömästi.

Aikatauluja vaan on kummallisen vaikeaa saada sopimaan edes samassa kaupungissa. Tällä viikolla pääsimme vihdoin tuumasta toimeen. Kuvausmiljöönä mielessäni oli Ruissalossa sijaitseva Puutarhan kierto -niminen luontopolku, jonka löysin vasta tämän vuoden kesäkuussa. Silmiin osui myös lähellä ollut auringonkukkapelto, jota oli tietysti hyödynnettävä.

Jos Mirva-Mari näyttää tutulta, olet saattanut nähdä hänet viihdelehden sivuilla. Hymy-tytöksi vuonna 2014 valittu nainen on putkahtanut usein esille kyseistä julkaisua selatessani. Ja kyllä, luen Hymyä aina kun vaan mahdollista, jos joku sitä nyt sattuu ihmettelemään. Huomattavasti mielenkiintoisempi kuin esimerkiksi Tekniikan maailma.

Mirva-Mari kertoi hiljattain osallistuneensa ikärajattomaan Rauman Pitsimissi -kilpailuun. Siellä hän sai kuitenkin kuulla olevansa liian vanha 27-vuoden iällään ja voittajaksi kruunattiin 25-vuotias.

Ruissalon reissulta kertyi nippu kuvia, joita kyllä kehtaa esitellä.1 kommentti: