maanantai 4. huhtikuuta 2016

Mallifotoilua merellisissä maisemissa

Kävin pääsiäisen tienoilla turkulaisen harrastajamallin Helin kanssa ajelulla Turun saarilla. Hirvensalo, Satava ja Kakskerta ovat hienoja seutuja vaikka sunnuntaiköröttelyä varten, jollei sinne muuta asiaa satu olemaan.

Helin kanssa olimme samoilla seuduilla myös viime lokakuussa, jolloin Harjattulan kartanon pihamaat saivat luvan toimia kuvausmiljöönä. Nyt mielessäni oli eräs toinen paikka Kakskerrassa, mutta siellä sattui olemaan melkoinen ruuhka. Autoja oli pihalla varmaan kymmenkunta ja puutarhureita kyykkimässä puskissa.

Oli otettava käyttöön paljon puhuttu suunnitelma b. Koska sitä ei sattunut olemaan, joten ajelimme siellä täällä ja pysähdyimme ottamaan kuvia merellisiin maisemiin muun muassa Kakskerran kirkolle ja Hirvensalon Pikisaaren meripaviljongille.

Alue oli aikalailla erinäköinen kuin kesäaikaan. Isot purjeveneet olivat pukkien päällä rannassa ja osa laitureistakin pinottu talveksi pois merestä.

Kauempana vanhempi herra kuurasi paattiaan kesäkuntoon. Tiedustelin jos sopii varmaan ottaa pari kuvaa tässä miljöössä. "Tottakai, mutta älkää vaan ruvetko venepaikkoja kysymään!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti