torstai 5. helmikuuta 2015

Uriah Heep ja W.A.S.P. Karjurockiin

Aamulla ensimmäinen silmiini osunut uutinen käsitteli Karjurockin tulevan kesän esiintyjäkiinnityksiä. Mikäpä sen mukavampaa herätä uuteen päivään.

Lavalla nähdään brittihevin veteraani Uriah Heep ja amerikkalainen, 80-luvulla huimaa suosiota nauttinut hevibändi W.A.S.P. Jottei homma menisi pelkäksi pään heiluttamiseksi, on mukana myös sellaisia nimiä kuin Neljä ruusua sekä Matti ja Teppo.


Kattaus on sen verran kova, että erittäin suurella todennäköisyydellä minäkin lähden jälleen Lokalahden Nopperlaan rokkaamaan. Ensimmäisen kerran olin Karjurockissa 2010, jonka jälkeen siitä on tullut traditio.

Jonkinlaista junttileimaa kantava Karjurock ei ehkä ole esiintyjälistansa puolesta katu-uskottavin festivaali, mutta ainakin minulle moinen on aivan yksi lysti. Karjurockissa on hyvä meininki!

Vuonna 2013 festivaalialueella oli tavattoman ahdasta. Cheek, Paula Koivuniemi, Petri Nygård ja kumppanit vetivät paikalle niin paljon juhlijoita, että olo oli kuin sillipurkissa. Viime kesänä en huomannut tiluksien juurikaan laajentuneen, vaikka vieressä olisi tilaa ja peltoa hehtaarikaupalla. Sakkia oli kuitenkin selvästi vähemmän, eikä ahtaus päässyt häiritsemään. Tulevan suven väkimäärä lienee jotakuinkin sama, koska etenkin W.A.S.P. karkoittaa Paula Koivuniemi- ja Cheek -fanit hyvinkin tehokkaasti.

W.A.S.P. ja Uriah Heep esiintyvät todennäköisesti eri päivinä. Ainakin toisena päivänä paikalle pitäisi päästä. Riippuu vähän siitä joutuuko vielä tuohon aikaan kesästä olemaan töissä vai saako jo nauttia kesälomasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti