maanantai 1. lokakuuta 2012

Postipurjehdus 2012


Perinteinen Postipurjehdus oli ja meni viime viikonloppuna. Laivana oli Viking Linen Isabella, joka siirtyy muutaman kuukauden kuluttua muille vesille ja tilalle tulee uusi paatti.

Kävin Postipurjehduksella ensimmäisen kerran syksyllä 2004. Tuohon aikaan lähtö oli lauantaiaamuna, mutta se siirrrettiin muutama vuosi sitten perjantai-illaksi. Se liineekin monille parempi vaihtoehto. Tosin ohjelman kannalta todennäköisesti huonompi näin päin, sillä lauantai tuppaa helposti menemään hytissä krapulassa maatessa tai sitten uudessa nosteessa joissain laivan baareista.

Reissun musiikillisesta annista sen verran, että joillakin oli ihan omat poppivehkeet hytissä, kuten kuvasta näkyy. Yökerhossa esiintynyt Krista Siegfrids oli vallan mainio kaiken humpanväännön keskellä. Voice Of Finland -ohjelmasta tutuksi tullut rokkimimmi osaa hommansa ja on ulkoisestikin oikein tyylikäs.

Tätä kirjoittaessani maanantaina, on olo yhä sellainen, että laivalla on käyty. Aamuvuorossa töissä oli jokseenkin kalpeaa porukkaa. No, pääasia, että hauskaa oli jälleen kerran!
Viron rannikolla karille ajanut tankkeri, jota hinattiin kohti Naantalia.Krista Siegfrids

1 kommentti:

  1. Nämä postipurjehdukset ovat minun kohdaltani mennyttä aikaa...
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista