lauantai 9. kesäkuuta 2012

Sister SinRuotsalaisbändi Sister Siniä ei Suomessa pahemmin tunneta. Vanhan liiton heviä soittava yhtye on käynyt maassamme muutaman kerran keikoilla, mutta aiheesta ei ole kirjoitettu riviäkään juuri missään.

Göteborgista tuleva yhtye on nelijäseninen. Keulahahmona voidaan pitää laulaja Liv "Sin" Jagrellia, joka on niukasti ja piukasti pukeunut tatuoitu rokkimimmi.


Kuulin bändistä ensimmäisen kerran kai 2008, jolloin se esiintyi Sweden Rock Festivalilla Etelä-Ruotsissa. En tosin nähnyt esitystä, mutta nimi jäi mieleen. Samana vuonna ilmestynyt "virallinen" esikoislevy Swichblade Serenades räjäytti potin. Levy oli vuoden parhaimpia tuotoksia, ellei jopa paras.

Koska yhtye meni Sweden Rockissa ohi, oli tilaisuus korjata moinen virhe Turun Apollossa marraskuussa 2010. Siellä Sister Sin toimi Lordin lämmittelybändinä. Keikkaraporttini aiheesta löytyy täältä http://www.imperiumi.net/index.php?act=interviews&id=1364


Mikäli pitää bändeistä kuten Accept, Mötley Crüe, Doro, Motörhead tai U.D.O., kannattaa tarkistuttaa kantansa myös Sister Sinin suhteen.

2 kommenttia:

  1. Komia Suomi-paita kitaristilla videolla!

    VastaaPoista
  2. Jep, hyvä bändi. pari kertaa tullut livenä nähtyä.

    T: Mika L.

    VastaaPoista