maanantai 13. heinäkuuta 2020

Eve luonnon helmassa Hirvensalossa

Tutustuin turkulaiseen Evelinaan viime kesänä Vepsän ulkoilusaarella.

Hän oli ystävältään kuullut, että valokuvaan paljon ja kyseli jos ottaisin muutaman ruudun hänestäkin. Asia ei ollut minkäänlainen ongelma, pikemmin päinvastoin, kyseessä kun sattui olemaan näin upea kaunotar.

Eve osoittautui oikein luontevaksi malliksi. Vallan piti ihmetellä miten hänen kehonsa taipuukin noin sulavaliikkeisesti ja eleet ovat kuin ammattilaisella.

Uskon, että monet haluaisivat kuvata kaunista naismallia. Mutta jos hän ei osaa yhtään olla kameran edessä ja ohjauksesta huolimattakin kädet roikkuvat kuin suolasäkit, voi pettymys olla kova. Even suhteen tällaisia ongelmia ei ole.
Odotin melkein vuoden, että kävisimme uudelleen kuvaamassa. Se tapahtui vasta juhannusviikolla kesäkuussa, jolloin hain hänet keskustasta ja suuntasimme Turun Hirvensaloon.

Mielessäni oli kaksi kuvausmiljöötä. Kolmas tuli vähän varkain puun tai oikeastaan mutkan takaa -  lupiinipelto, jollaista olin etsinytkin.

Hieno kuvauspäivä. Toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitse odottaa yhtä kauan.


Viime elokuun fotosessioista on kaksi erilaista kuvasettiä nähtävissä. Toinen http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/08/kaunotar-kylpylan-koivikossa.html ja toinen http://kaislatuuli.blogspot.com/2020/01/poseerausta-pursiseuralla.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti