torstai 23. heinäkuuta 2020

Annika Rupurannalla

Annika Hakala on turkulainen monitoiminainen, joka tanssii, maalaa tauluja, valokuvaa, pyörittää yhdistystoimintaa ja on muutenkin monessa mukana.

Vietin viime viikon mökkeilemällä Turun kaupungin ulkoilusaaressa Vepsässä. Olen joskus aikaisemminkin pyytänyt Annikaa mukaan Vepsään ja nyt hän hyppäsi vesibussiin ja tuli päiväkäynnille.

Muutaman tunnin kierroksella esittelin Annikalle saaren komeimpia kolkkia. 17 hehtaariin mahtuu monenlaista luontoa mäntymetsästä lehtoon ja hiekkarannasta Torsborgin vuoreen.

Yksi Vepsän erikoisimmista rannoista sijaitsee saaren eteläkärjessä. Olen kutsunut sitä "mangroverannaksi" aaltoeroosion kuluttamien puunjuurien takia. Muutaman kanta-asiakkaan suussa se on viime vuosina tunnettu nimellä Rupuranta.

Viime keväänä huomasin Facebookista mainoksen, joka käsitteli Rymättylässä sijaitsevaa päihdeparantolaa. En tiedä miksi mainos juuri minulle näkyi, liekö omissa postauksissani ollut syy moiseen. Mainoksen kuva oli otettu juuri tällä samalla rannalla. Tunnistin paikan oitis, mutta asiayhteys tuotteen kanssa kummastutti.

Rupurannalla Annika innostui luontokuvaamisensa ohella poseeramaan minunkin kameralleni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti