perjantai 5. tammikuuta 2018

Lumikenttien Katarina

Joulukuun puolivälissä tuttu varsinaissuomalainen harrastajamalli Katarina kysyi minua kuvaajaksi toteuttamaan ideaansa. Se kuulosti sen verran erikoiselta, että ei tarvinnut kahta kertaa kysyä.

Ajatuksena oli, että talvisessa Viheräisten omenapuutarhassa Raisiossa olisi parisänky, jossa malli köllötelisi. Alussa oli puhe vaan "metsästä", mutta tarkemman lokaation selvittyä näin jo mielessäni, että homma varmaan toimii. Alue on tuttu usean vuoden ajalta ja parhaat päivänsä nähnyt omenapuumiljöö kuvauksellinen.

Turun seudulla ei ole pahemmin lunta ollut kuluvana talvena. Kyseisellä viikolla sitä oli kumminkin joidenkin mielestä jopa riesaksi asti. Kuvauspäivän jälkeen se sulikin taas pois.

Vettä satoi pitkin loppuvuotta kuukausi tolkulla käytännössä päivittäin, tietysti kuvauspäivänäkin. Pikku tauko sentään siinäkin oli. Kun taas alkoi ropisemaan niin että pelkäsin kameran kastuvan, olin jo saanut tarvittavan määrän kuvia. Sateenvarjokin oli mukana, mutta assistentin ei tarvinnut sitä ruveta aukomaan.

Ihan hyvää jälkeä tuli nopealla aikataululla. Nollakelissä ei kauan ihmetelty.

1 kommentti:

  1. Tuliko vilu! Olet tainnut siirtyä vähäpukeisempiin kuvauskohteisiin...
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista