keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Hernerokkasumua Aurajoessa 9.9.

Viime viikon loppupuolella Lounais-Suomessa oli melkoinen sumu aamuisin. Oletin näin olevan myös maanantaiaamuna, jolloin lähdin töihin kello 06:40. Auto oli parkkeerattuna Itäiselle Rantakadulle, aivan Aurajoen rantaan. Otin kameran mukaan varta vasten.

Sunnuntaina kävin leikkaamassa ruohon Kustavissa kotitalon tontilta. Mahdollisen sumun takia en jäänyt yöksi sinne, koska aamulla olisi ollut hankalaa ajella Turkuun töihin heikon näkyvyyden takia. Eipä paljon huvita ajaa hirvikolaria.

Aurajokirannan sumu olikin massiivisempi kuin osasin kuvitella. Joen toiselle puolelle ei pahemmin näkynyt, mutta Sigyn-laivan profiili erottui juuri ja juuri.


Iltapäivällä latasin kuvan Facebookiin. Merkitsin kuvatekstiksi "Hernerokkasumua Aurajoessa klo 06:40". Kuva on saanut valtavasti tykkäyksiä, yli sata tähän mennessä. Muutama sellainenkin ihminen, joka ei yleensä koskaan noteeraa millään tavalla tekemisiäni, ei lisäämiäni linkkejä, statuksia tai valokuvia, on peukuttanut kuvaa.

Vastaavasti sunnuntaina tein albumin lauantaisesta Porin reissusta otsikolla "Ekskursio Poriin 7.9.". Tykkäyksiä tuli huimat kolme kappaletta! Kansiossa on muistaakseni 75 kuvaa, jotka oikein valitsemalla valitsin, eikä ihan mitä tahansa räpsyjä. Ehkä yhden kuvan Aurajoki on helpompi lähestyä kuin 75 kuvan Pori... Mutta silti.
2 kommenttia:

  1. Missä viipyy Porin kuvat? Oliko silloin mennessä aamusumua Aurajoen tapaan?
    T.Viki

    VastaaPoista
  2. Tulossa aikanaan. Valtatie 8:lla oli hillitön sumu lauantaiaamuna.

    VastaaPoista