perjantai 14. kesäkuuta 2024

Annika Marjaniemen kartanolla

Annika Hakala on turkulainen pitkän linjan tanssija- ja tanssinopettaja. Olen tuntenut hänet kymmenkunta vuotta ja nykyään asummekin niin liki, että voisi vaikka huutaa kuulumiset parvekkeelta toiselle. 

Annika on ollut silloin tällöin fotomallinani. Toisinaan mukana on ollut hänen ystävänsä Mercia, joka niin ikään on tanssija. Annika on itse myös innokas valokuvaaja, tallentaa kovasti niin luontoa kuin ihmisiäkin. 

Kyselin viime kuussa hänen kiinnostustaan lähteä Turun Ruissaloon, joko malliksi tai sitten napsimaan maisemakuvia oman kameransa kanssa. Valinta osui ensimmäiseen vaihtoehtoon. 

Toukokuun yllätyshelteiden aikana luonto heräsi vauhdilla järkyttävästä takatalvesta. Ruissalossakin oli käyntipäivänämme melkein jo täysi kesä. Takuuvarmana hyttysmagneettina sain kimppuuni vuoden ensimmäiset verenimijät.  

Kuvausmiljööksi mieleeni juolahti komea Marjaniemen kartano Ruissalon saaren itäpäässä. Tai oikeammin se on huvila, villa, kuten Ruissalossa on tapana näitä rakennuksia kutsua. 
Annikalla oli kolme erilaista asua mukanaan. Marjaniemessä kahdelle niistä oli käyttöä. Mielestäni valkoinen sopi Marjaniemeen täydellisesti. 

Annika itse tykkäsi eniten terassikuvasta, joka on tuossa yllä. Se olikin hänen ideansa. Aikani yritin hakea kuvakulmia, mutta aina oli tolppa edessä tai jotain ylimääräistä mukana. Onnistui kuitenkin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti