tiistai 29. marraskuuta 2016

Nelli ja nosturit

Viime lauantaina puolenpäivän tienoilla kävin ottamassa kuvia turkulaisesta harrastajamallista Nellistä. Tutustuin häneen pari kuukautta sitten, jolloin olimme Raision Viheriäisissä fotoilupuuhissa. Siitäkin on olemassa blogijuttu, joka löytyy syyskuun osiosta otsikolla Valokuvausta Viheriäisissä.

Tämänkertaisesta kuvaussessiosta ei ollut sen kummempaa suunnitelmaa. Kunhan sovittiin että tavataan Turun Telakkarannassa vanhojen Wärtsilän nosturien luona. Alue on molemmille tuttu.

Jokirannassa vaan oli armoton viima, joka haittasi toimintaa oikein urakalla. Minulla jäätyivät näpit, eikä Nellilläkaan varmaan ollut olo kuin Teneriffalla.

Valo oli paikoin vähän ongelmallinen. Joihinkin kohtiin aurinko pilkotti kuin unelma, mutta pääosin olimme varjon puolella. Mikäli lämpötila olisi ollut suotuisampi, suuntana olisi varmasti ollut lähellä mutta niin kaukana siintävä Aurajoen länsiranta.

Vaikka ilma ei ehkä ollutkaan valokuvaukseen suotuisin, tuli puolessa tunnissa monia julkaisukelpoisia kuvia.1 kommentti: