keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kuvaukset Kuusiston linnanraunioilla osa 1

Turussa asuva Heli on uusi tuttavuus, jonka löysin sosiaalisen median kautta pari viikkoa sitten. Katselin hänestä otettuja kuvia ja ajattelin, että tuossapa olisi mahtava malli omankin kameran eteen. Homma etenikin aika nopeasti ja pian olimmekin kuvaamassa Kuusiston linnanraunioilla Kaarinassa.

Kuusiston miljöö on tuttu monelta aikaisemmalta käyntikerralta, mutta aina sieltä löytää jotain uutta. Kun tähän keksittiin fantasia- ja naissoturiteema, niin mikäpä sen parempi ympäristö onkaan kuin Kuusiston linnanrauniot.

Lainasin Janne Aholaiselta Damascus -viikinkimiekan ja Morningstariksi kutsutun muinaisen piikkipalloaseen. Ne sopivat hyvin yhteen Helin kostyymien kanssa.

Aamupäivällä ilma näytti vähän harmaalta, mutta jo puolenpäivän aikoihin pilviverho alkoi rakoilla ja aurinko pilkotti silloin tällöin. Kuusistossa jo paisteli välillä ihan täysilläkin. Paikoin oli jopa kuuma. Kumma kyllä, lokakuun puolivälissä ja vielä kirkkaassa auringonvalossa aukealla paikalla lenteli aggressiivisia hyttysiä, jotka tietenkin olivat välittömästi kimpussani. 

Linnanraunioilla surrasi jossain välissä kamerakopteri. Se tuntui olevan kovin kiinnostunut touhuistamme ja pysytteli kauan yläpuolellamme. Myöhemmin parkkipaikalla kaverin näinkin. Sai varmasti parempaa materiaalia kuin mitä tuli hakemaan.

Helin kanssa synkkasi heti hyvin yhteen. Jo ensimmäisestä kuvasta alkaen tiesin, että nyt löytyi oikea napakymppimalli.1 kommentti:

  1. Tziisös, osaako tyttö vielä laulaa? Anteeksi, ei tyttö, vaan nainen. Tytöttelystä voi saada piikkipallosta palleille. Hienoja kuvia anyway.

    VastaaPoista