lauantai 14. tammikuuta 2012

Tosi-tv-sarja Sukari

Lauantaina 7. tammikuuta alkoi MTV3:lla tosi-tv-sarja liikemies Toivo "Topi" Sukarin elämästä. Mies on tullut tunnetuksi Maskun Kalustetalon perustajana ja Lempäälän Ideaparkin isänä.

Turun seudulla Sukari on ollut semijulkkis jo kauan. Viime vuosikymmenen puolivälissä kansallinenkin media kiinnostui hänestä ja hänen bisneksistään.
Vaatimattomista oloista Mynämäen Karjalasta kotoisin oleva Sukari aloitti yrittäjänä jo 15-vuotiaana. Tv-sarjasta huomaa, ettei koulunpenkkejä ole liikaa kulutettu, sillä hänellä ei ole kielitaitoa lainkaan. Se ei ole kuitenkaan estänyt miehen tietä multimiljonääriksi.

Kun Sukari yrittää sarjan jaksossa myydä loma-asuntoaan Ranskassa, sättää mies välitystoimistossa kuin kuvitteellinen brittihahmo Mr Bean. Apuun hän soittaa kiinteistönvälittäjäjulkkis Jethro Rostedtin. Eipä aikaakaan, kun homma on hanskassa ja asunto myynnissä.

Tv-sarja on rohkea veto Sukarilta. Ohjelmassa hän paljastuu suhteellinen uusavuttomaksi bisnesmieheksi, joka ei isoistakaan vastoinkäymistä lannistu.

Sukarin lempeä luonne tuli esille jo 2007 esitetyssä Leijonan kita -ohjelmassa. Siinä mies poikkesi täysin ylimielisistä miljonäärikollegoistaan, joista yksi istuu tällä hetkellä Arkadianmäellä ja toinen polttelee paksua sikaria Joensuussa Pyhäselän rannalla.

Sukari -sarjaa täytynee seurata loputkin kymmenen jaksoa. Se on ollut sen verran viihdyttävä tähän saakka.Toivo Sukari aikoi rakentaa 300-metrisen Titanicin Kiiminkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti