torstai 22. marraskuuta 2018

Maria syksyisellä Muhkurinmäellä

Maria on turkulainen nuori nainen, joka on ollut harrastajamallina kameran edessä viime vuodesta alkaen. Kerrassaan loistava ja luonteva malli, eipä voi muuta kuin kehua.

Kun viime vuoden syyskesällä huomasin Marian kuvia sosiaalisen median valokuvausryhmissä. Pistin hänelle viestiä ja tuota pikaa kävimmekin Turun Ruissalossa kuvaamassa. Mielestäni fotot onnistuivat todella hyvin, tuloksena varmasti yksi parhaimmista viime vuoden mallikuvauksistani. http://kaislatuuli.blogspot.com/2017/09/maria-mallina-saaronniemessa.html

Sittemmin olemme olleet kolmesti kuvaamassa. Tuorein tapaus on lokakuun alkupuolelta. Tuolloin tavoitteenani oli saada kuviin mukaan syysruskaa.

Paikaksi valikoitui kahdesta vaihtoehdostani Turun Muhkurinmäki, joka on rauhoitettu luonnonsuojelualue Naantalin pikatien ja Uudenkaupungin radan välissä.

Kävin siellä ensimmäisen kerran vasta puolisentoista vuotta sitten, vaikka entinen työpaikkani sijaitsee melkein vieressä. Ahersin talossa 14 vuotta, mutta jostain syystä lähiseutu jäi melko vieraaksi.

Toinen kuvauspaikkavaihtoehtoni olisi ollut Ruissalossa. Eräs niemennokka, jonka bongasin viime heinäkuussa. Se saa odottaa vuoroaan todennäköisesti ensi kesään tai ainakin kevääseen, koska talviaikaan paikka tuskin toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti