maanantai 11. helmikuuta 2013

Krista Siegfrids Euroviisuihin

Suomen edustajaksi Ruotsissa pidettäviin Euroviisuihin valittiin Kaskisista kotoisin oleva Krista Siegfrids. Hän voitti lauantai-iltana UMK:n (Uuden musiikin kilpailu). Vahvana ennakkosuosikkina pidetty Siegfrids kisaa toukokuussa Malmössä.


Kuulin Kristasta ensimmäisen kerran Voice Of Finlandin ykköskaudella. Laulaja jäi välittömästi mieleen rokkityylinsä takia. Viime syksynä näin hänet livenä ruotsinlaivalla. Meno oli vallan mahtavaa.

Sen verran mitä seurasin UMK:n lähetyksiä, pidin itsestään selvänä, että Siegfried voittaa koko kisan. Suomen karsintojen systeemihän on näemmä muuttunut niin, että esikarsinta suoritettiin tällaisen UMK:ksi nimetyn televisio-ohjelman kautta. Tuomaristossa istuivat muun muassa Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen ja räppäri Redrama.

Krista Siegfridsin kappale Marry Me on tarttuva eurodiscojumputus, joka jää idiootinvarmasti soimaan kaaliin. Siksi se sopii Euroviisuihinkin hyvin. Kappaleen ding dong -kohtaa rallatellaan varmasti tälläkin hetkellä jossain päin tätä kerrostaloa.

Kristan ja taustajoukkojen koreografia on värikäs ja vaihdikas. Sellainen juuri sopii Euroviisuihin. En lainkaan ihmettelisi, jos Krista sijoittuisi paremmin kuin miten Suomen edustajat yleensä.


Tänään, kaksi päivää voiton jälkeen, olemme saaneet lehdistä lukea kuinka suomalaisfeministit ovat hurjistuneet Marry Me -kappaleen sanoituksista. Siinä kun lauletaan peräti että "olen orjasi ja sinä isäntäni". Kappaletta pidetään naista halventavana ja liian seksistisenä.

Asiaan varmasti vaikuttavat myös sellaiset seikat, että Krista Siegfrids on pirtsakka, upea ja tyylikäs seksipommi. Sellainenhan on perusfeministin mielestä suorastaan synti. Miehet voivat kuolata tuollaisen kaunottaren nähdessään! Hui kamala. Dille dong!


Krista Siegfrids esiintymässä Viking Isabella -laivalla 28. syyskuuta 2012. 

1 kommentti:

  1. Aivan varmasti pärjää paremmin kuin esim. Kojo tai Vesku Loiri, oikeesti!
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista