maanantai 5. maaliskuuta 2012

Remu isä-Pitkätossuna

Nyt se sitten ilmeisesti vihdoinkin tapahtuu - nimittäin Remu & Hurriganesin talakoituminen. Tätä olen toivonut vuosikausia. Helmikuun blogistani selviää syykin tähän varsin hyvin. Siinä käsittelin MTV3:n  kuukausi takaperin näyttämää Remu & Hurriganes 40-vuotiskonserttia Tavastialta.

http://kaislatuuli.blogspot.com/2012/02/mtv3n-remu-hurriganes-40th-anniversary.html


Jottei Remu täysin pysyisi poissa näyttämöltä, on hänen uutena aluevaltauksena kesäduuni Turun Vartiovuoren kesäteatterissa. Remu esittää Peppi Pitkätossun isää Efraim Pitkätossua. Näytelmä pyörii talvella Turun Kaupunginteatterissa.
Hyvä näin. Pääasia on, että Hurriganesin musiikin raiskaaminen maestron itsenä toimesta loppuu nyt. Jossain vaiheessa uraa olisi tajuttava luovuttaa ja nyt niin näyttäisi vihdoinkin käyneen. Yleistähän on, että Remulle annetaan säälipisteitä vedoten esimerkiksi takavuosien koiravaljakko-onnettomuuteen ja melkein mihin tahansa. Totuus kuitenkin on, että miehen olisi pitänyt lopettaa ainakin rumpalinhommat aikoja sitten.

Hurriganesiakin soittavat pätevästi, ellei suorastaan upeasti, nykyään ihan toiset miehet. Kuten vaikka Daltons, jonka näin kesällä 2007 keikalla Hangossa. Jumalauta, että musiikki kulki! Hiukan toista kuin päähenkilömme touhut viimeisen 20 vuoden ajalta.

Toivotan kaikkea hyvää Remun uudelle uralle!Daltons Hangossa 2007
Bop She Bop - komea ralli Hurriganesin Tsugu Way -kiekolta vuodelta 1977.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti