perjantai 22. marraskuuta 2019

Marraskuun harmautta Saaronniemessä

Turun Ruissalon saaren Saaronniemi ja Kolkanniemi (tai Kolkannokka) ovat olleet jälleen allekirjoittaneen lenkkimaastona kuluvan kuun aikana.

Kamera on killunut kävellessä kaulassa, vaikka eipä tähän aikaan vuodesta järin ihmeellistä kuvattavaa löydy. Aina kumminkin jotain.

Kolkannokan kivitaideteokset ovat usein näyttäviä - kunnes joku ne taas kaataa. Tiedä sitten mikä vimma siinäkin mahtaa olla. Vaikea uskoa, että asialla ovat aikuiset, mutta yhtä vaikea on ymmärtää sitä, etteivät he estä lapsukaisiaan tuhoamasta toisten suurella vaivalla rakentamia kivikollaaseja.Harvemmin liikun Ruissalossa ilman kameraa, mutta sellainenkin ihme pääsi tapahtumaan edellislauantaina. Kysymyksessä oli nimittäin Vepsän ulkoilusaaren kantaporukan kokontumispäivä, johon luonnollisesti osallistuin. Kännykkä sai riittää tapahtuman tallentamiseen.

Saaronniemessä tarkeni yllättävän hyvin grillata ja maistella kuka mitäkin. Itse tyhjensin Jägermeister-pullon, joka varmasti osaltaan auttoi pärjäämään koleassa säässä. Vaikka Saaronniemessä yleensä tuulee, oli tuolloin onni myötä ja ulkona tarkeni hyvinkin. Kuusi tuntia vierähti ihan heittämällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti