maanantai 11. maaliskuuta 2019

Kymmenen kuvaa kylmästä

Tie vei viime viikonloppuna jälleen Turun Ruissaloon. Kävin heittämässä vakiolenkkini saaren kärjessä Saaronniemessä ja Kolkannokassa.

Puolenpäivän tienoilla aurinkokin paisteli siihen malliin, että näytti olevan vallan mahtava ulkoilukeli. Saapuessani muutamaa tuntia myöhemmin Saaronniemeen, tilanne olikin jo aivan toinen. Aurinkoa ei näkynyt enää missään ja helvetillinen viima kiusasi oitis autosta noustuani. Olikin lähellä, etten kääntynyt samantien takaisin.

Kolkanniemessä on yleensä hyvin porukkaa ja kuvauskohteita, mutta nyt ei kumpaakaan. Lisäkseni siellä oli peräti kaksi ihmistä. Toisaalta tällä kelillä ei ollut mikään ihme, ettei kukaan ulkona viihtynyt.

En muista koska viimeksi Ruissalossa käydessäni olisin ottanut näin vähän valokuvia. Niitä kertyi ehkä vaivaiset kolmisenkymmentä. Aluksi meinasin deletoida koko satsin, mutta tarkemmalla syynillä löytyi kymmenen julkaisukynnyksen ylittävää ruutua.

Tämän kuun lopulla olisi tarkoitus grillailla tutulla porukalla Saaronniemessä. Mikäli ilma on silloin samankaltainen kuin nyt, täytyy varmaan harkita toppahaalarien ostoa. Ja lämmikkeeksi tuskin riittää yksi pullo virovodkaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti