maanantai 18. maaliskuuta 2019

Ansu Saaronniemen rantakalliolla

Nelosella esitettävässä suositussa Voice Of Finland -ohjelmassa tänä talvena kisannut turkulaislaulaja Ansu Aaltolehto on ollut muutaman kerran fotomallinani. Viime elokuun lopulla kävimme Turun Ruissalon Saaronniemessä kuvaamassa, mutta kuvien julkaisu on jäänyt tähän päivään.

Olin nähnyt Ansulla jossain yhteydessä hienon mustan nahkamekon. Se näytti sen verran hyvältä, että pyysin häntä ottamaan vaatteen mukaan. Näin jälkikäteen mietittynä ehkä urbaanimpi rakennettu ympäristö olisi saattanut sopia mustan nahan kanssa paremmin yhteen kuin ilta-aurinkoinen rantakallio, mutta näillä silloin mentiin.

Olen seurannut huonosti Voice Of Finlandia, enkä tiedä onko ohjelma poikinut Ansulle lisää lauluommia tai miten hän on kilpailussa pärjännyt. 80-luvun hevirokkibiisejä esittävän Jailbreakin keulilla hän kumminkin tekee keikkaa säännöllisesti. En ole hetkeen yhtyettä nähnytkään, joten asia pitäisi korjata lähiaikoina.Ansu on tehnyt soolomateriaalia Sheelaz-nimellä. Pari musiikkivideotakin on julkaistu.
2 kommenttia: