keskiviikko 15. elokuuta 2012

Mallikuvausta Kuusistossa


Kävimme elokuun alkupuolella Riinan kanssa kuvaamassa Kuusiston linnanraunioilla. Hän jäi pari vuotta sitten mieleeni kasariheviä akustisesti esittävän Saints & Sinnersin keikalta. Facebook-kuviensa perusteella päättelin, ettei hän ainakaan pelkää kameraa.

Orkesterin kokoonpano on nyttemmin vaihtunut kokonaan Riinaa lukuunottamatta, mutta se on yhä aktiivinen tekee keikkoja. Riina laulaa myös rockbändi Shades Of Nowheressa, joka tekee parhaillaan levyä Turussa V.R. Studiolla.

Voisi helposti luulla, että Kuusiston linnanrauniot alkaa olla kärsinyt inflaation kuvauspaikkana. Olen itsekin ollut siellä mallikuvaamassa muistaakseni kolme kertaa aikaisemmin. Vähän väliä jossain näkee fotoja, joissa on käytetty samaa miljöötä.

Tulipa nyt todistettua, ettei linnanrauniot aivan kulahtanut kuvauspaikka olekaan. Ilma oli todella hyvä, sopivan puolipilvinen. Raunioilla ei ollut juurikaan muita ihmisiä, joten saimme toimia kaikessa rauhassa.

Olen käynyt paikassa varmaan kymmenen kertaa aikaisemmin, joten nupissani oli aika selvät visiot kuvaamisen suhteen. Myös Riina oli innostunut, mikä toivottavasti näkyy lopputuloksesta, vaikkei tässä kuvakavalkadissa tavanomaisia hymytyttökuvia olekaan.2 kommenttia: